SAOPŠTENJE POLICIJE! SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE MILOŠA: Ovo su najnoviji detalji
Crnogorska policija otkrila nove detalje, Foto: Privatna arhiva

novo

SAOPŠTENJE POLICIJE! SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE MILOŠA: Ovo su najnoviji detalji

Iz Uprave policije je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije

Objavljeno: 21:00h

Crnogorska policija prikupila je obaveštenja od supruge teroriste Miloša Žujovića (25), ubijenog juče tokom napada na pripadnika Žandarmerije ispred Izraelske ambasade u Beogradu.

Iz Uprave policije je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti.

- Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu - piše u saopštenju policije.

Crnogorska policija otkrila nove detalje
Crnogorska policija otkrila nove detaljefoto: MUP RS

Inače, načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić ranije danas rekao je za Informer da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ekspresno došlo do supruge teroriste:

- Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić.

Žujović je juče ranio pripadnika srpske Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) koji ga je nakon toga likvidirao.

Dedinje, Policija
foto: Dado Đilas

Podsećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i nalazi se u stabilnom stanju.

Kako je "Blic" pisao, Žujović je radio kao dostavljač hrane, a komšije su ispričale da je par bio tih i da su "živeli svoj život".

Bonus video:

20:54

CENTRALNI DNEVNIK 30.06.2024

(Espreso/Vijesti/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.